Accountant ‘s-Hertogenbosch

Bekijk de kosten van een accountant in 's-Hertogenbosch

20%

Discount

70,80 Vanaf prijs

59,-   per uur

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Hoe kunt u een accountant inhuren in 's-Hertogenbosch?

Salaris

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur

Bent u op zoek naar een accountant die kan helpen op financieel en fiscaal gebied? Dan bent u bij ServiceRight Financieel aan het juiste adres! Er zijn een hoop voordelen met betrekking tot het uitbesteden van uw administratie. Misschien heeft u gewoon de tijd er niet voor, maar misschien weet u ook niet precies alle regels, wetten en uitzonderingen? In dit soort gevallen is het inhuren van een accountant erg handig!

Accountant ‘s-Hertogenbosch

70,80 Vanaf prijs

59,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief advies

Inclusief erkenning NBA

Inclusief accountantsverklaring

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief 20% Korting

Salaris

Zij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regels, waardoor u gerust uw administratie kunt uitbesteden. Wanneer u de aangiften niet goed doet of helemaal niet doet, heeft u kans op hoge boetes. Het is daarom belangrijk dat dit altijd op tijd en goed gebeurd. Ook voor de aangiften kunt u gebruik maken van de accountant! Elke accountant moet zich houden aan bepaalde beroepsregels zoals geheimhouding, objectiviteit, vakbekwaamheid en integer handelen.

Veelgestelde vragen over accountant in 's-Hertogenbosch

Wat is een accountant ?

Een accountant kan u helpen bij onder andere het bijhouden van de financiële administratie en het doen van de kwartaal- en jaarlijkse aangiftes. Daarnaast controleert een accountant jaarrekeningen of stellen ze de jaarrekening samen. Om het beroep accountant uit te mogen voeren, zijn er strenge regels. Er is minimaal een HBO-opleiding vereist en daarnaast moet er eerst 3 jaar praktijkervaring worden opgedaan voordat hij of zij zich mag inschrijven in het accountantsregister. Het beroep accountant is daarnaast ook wettelijk beschermd. Niet iedereen mag zich zomaar accountant noemen en moet eerst aan de regels en eisen voldoen. Een accountant houdt niet alleen de financiële administratie bij, maar doet daarnaast nog veel meer. Ze analyseren ook de cijfers van de jaarrekeningen en controleren daarmee op eventuele fraude. Daarnaast kunnen zij ook snel kansen herkennen en deze naar u communiceren. Daardoor hoeft het niet altijd zo te zijn dat een accountant alleen maar geld kost, maar zo kan een accountant ook geld opleveren! Zij geven u advies als zij zien dat er meer winst gemaakt kan worden dan dat er momenteel gedaan wordt.

Doordat de regels zo streng zijn voor accountants, kunt u er vanuit gaan dat u kwaliteit krijgt en dat het werk goed en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Een accountant is een echte sparringpartner voor u en kan u bijstaan in alle vragen met betrekking tot financiën en alles daaromheen zoals personeel, pensioenen en overnames. Via ServiceRight Financieel kunt u terecht bij een accountant bij u in de buurt van  's-Hertogenbosch die aan alle eisen voldoet.

Wat zijn de kosten van een accountant en zijn deze aftrekbaar?

De kosten voor het inhuren van een accountant zijn sterk afhankelijk van waarvoor u allemaal de accountant wilt inzetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een accountant te betalen per uur, per maand of per jaar. Dit is allemaal afhankelijk van uw wensen en waarvoor u de accountant wilt inzetten. U kunt rekening houden met een bedrag vanaf €59,- per uur. Voor dit bedrag voert de accountant onder andere de volgende werkzaamheden uit: het controleren van de administratie en de btw-afdrachten, het opstellen van de kwartaalcijfers en jaarrekening, de loonstroken in orde maken, de salarisadministratie en de inkomstenbelasting aangiften. Samen in overleg met de accountant kunt u afspreken wat de accountant wel en niet kan doen. Afhankelijk hiervan zal er ook een prijs worden afgesproken. Het is daarom goed om te weten wat u precies wilt wat de accountant gaat doen, zodat wij u kunnen voorzien van een correcte offerte. Op basis van de offerte kunt u vervolgens bepalen of u gebruik wilt maken van de accountant.

De kosten van een accountant zijn aftrekbaar. De kosten zijn aftrekbaar wanneer het bedrijfskosten betreft en wanneer de kosten niet gemaakt zouden zijn als het bedrijf niet zou bestaan. Van welke voordelen u gebruik kunt maken, kunt u overleggen met de accountant. Zij zullen u hierin ook advies geven en aangeven welke kosten wel en niet aftrekbaar zijn. Neem dus snel contact op om de mogelijkheden te bespreken en de eerste afspraak met de accountant in te plannen.

Kan een accountant mijn belastingaangifte doen 's-Hertogenbosch?

Ja, het is inderdaad mogelijk dat een accountant uw belastingaangifte doet in 's-Hertogenbosch. Dit moet u van tevoren afspreken met de accountant zodat zij ook van tevoren bij u kunnen aangeven wat zij nodig hebben voor deze aangifte zodat dit in één keer op de correcte manier kan gebeuren. Het meest eenvoudig is de accountant via uw DigiD een machtiging te geven, zodat de accountant voor u aan de slag kan gaan. Aangezien u zelf altijd verantwoordelijk blijft voor de aangifte, ook al besteed u deze uit, is het belangrijk vertrouwen te hebben in degene die de belastingaangifte voor u uitvoert. Wanneer u een boete ontvangt wanneer de belastingaangifte niet goed is gedaan, dan bent u daar dus zelf verantwoordelijk voor. U kunt de boete dan niet doorsturen naar de accountant. De accountants hebben minimaal een HBO-opleiding afgerond en hebben daarnaast vele jaren praktijkervaring. U kunt er daarom vanuit gaan dat de aangifte nauwkeurig wordt uitgevoerd!

Welke vragen kan ik stellen aan een accountant?

U kunt bij een accountant terecht voor alle financiële vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen waar u op moet letten wanneer u personeel in dienst neemt, welke gegevens er in de personeelsadministratie moeten komen en waarmee er rekening gehouden moet worden bij het inrichten van de financiële administratie. Daarnaast kunt u ook terecht met vragen over de rechtsvorm van het bedrijf. Kunt u beter als ZZP’er verder of kunt u toch beter een BV oprichten? Bovendien kan een accountant u advies geven over alle voordelen waarvan u kunt profiteren en/of u in aanmerking kunt komen voor subsidies. Kortom: eigenlijk alle vragen omtrent het opzetten en managen van uw bedrijf uit 's-Hertogenbosch en de financiële vragen die daarbij komen kijken, kunt u neerleggen bij de accountant. Wilt u een afspraak maken met de accountant? Boek dan snel uw afspraak via ServiceRight Financieel en zij kunnen antwoord geven op al uw vragen!

Kan ik een accountant voor ZZP inboeken op ServiceRight Financieel uit 's-Hertogenbosch?

Het is inderdaad mogelijk om een accountant in te schakelen als u zelf actief bent als ZZP’er. Het is voor u misschien lastig in te schatten als ZZP’er of u gebruik zult gaan maken van een accountant of dat u de financiële administratie en alle vragen daaromheen toch zelf blijft doen. Het grootste voordeel is dat de administratie u zo geen tijd kost en u zich kunt richten op hetgeen waar u goed in bent. Daarnaast hoeft u niet alles uit te zoeken, want de accountant kan alle vragen voor u beantwoorden. Wanneer uw financiële administratie nog klein is, is het wellicht nog mogelijk om dit zelf bij te houden. Maar het is ook fijn als u deze tijd kunt steken in het verbeteren van uw bedrijf uit 's-Hertogenbosch en het aansluiten van nieuwe klanten. Het voordeel van een accountant is ook dat een accountant op de hoogte is van alle fiscale regelingen voor ZZP’ers. De accountant geeft u hier advies in en zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van de vele voordelen!

Over 's-Hertogenbosch

S-hertogenbosch is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten.

In 3 stappen uw Accountant geregeld in 's-Hertogenbosch

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel in 's-Hertogenbosch voor uw Accountant?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke