Belastingadviseur particulier

20%

Discount

58,80 Vanaf prijs

49,-   per uur

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat voor boekhouder kan je krijgen?

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur

Het doen van belastingaangiften blijkt nog altijd een lastige klus. Er worden nog steeds veel fouten gemaakt en ook worden aftrekposten vergeten. Dat is uiteraard zonde, want het kan daardoor zomaar zijn dat u geld misloopt. De juiste belastingadviseur kan u helpen om het maximale uit de aangiften te halen en het daardoor voor u zo positief mogelijk uit te laten vallen. Daarnaast is het zo dat wanneer u fouten maakt, u kans maakt op een boete.

Belastingadviseur particulier

58,80 Vanaf prijs

49,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief advies regelgeving

Inclusief fiscale strategie

Inclusief 20% Korting

Dit wilt u uiteraard voorkomen. Het is daarom verstandig om een belastingadviseur in te schakelen wanneer u zelf geen kennis heeft over het doen van de belastingaangiften. Bent u op zoek naar een belastingadviseur? Dan kunt u bij ServiceRight Financieel terecht! Boek nu direct online uw belastingadviseur of stuur ons een chat en wij helpen u bij het maken van een afspraak!

Wat zijn de kosten van een belastingadviseur?

Hoewel een belastingadviseur geld kost, is het natuurlijk ook fijn wanneer de belastingadviseur u ook geld oplevert! In sommige gevallen kan een belastingadviseur zoveel voordelen voor u er nog uithalen, dat het u meer belastingvoordeel oplevert dan wat u aan de belastingdienst moet betalen. Bijvoorbeeld: u moet aan de belastingadviseur €3000 betalen, maar u krijgt hierdoor €5000 terug van de belastingdienst. Dan is het inschakelen van een belastingadviseur uiteraard een erg goede keuze geweest! De kosten van de belastingadviseur lijken dan misschien hoog, maar aangezien het u meer oplevert, verdient u aan het inschakelen van een belastingadviseur. Wanneer u eenmalig een belastingadviseur inschakelt, kunt u een eenmalige prijs afspreken. Wanneer u op een langer termijn gebruik wilt maken van de belastingadviseur, dan kunt u een bedrag per maand betalen. Gemiddeld kost een belastingadviseur €49,- per uur. Dit kan afhangen van wat er precies gedaan moet worden door de belastingadviseur. Wanneer u de belastingadviseur per maand betaalt, kunt u rekenen op zo’n €45 per maand. U kunt dus zelf beslissen wat voor u het handigst is en/of u op een langer termijn de relatie met de belastingadviseur wilt opbouwen. Omdat de belastingadviseur zo zelf alles kan bijhouden, zijn de kosten vaak wat lager omdat alles op orde is en zij de aangiften zo ook eenvoudiger en sneller kunnen uitvoeren. Wilt u exact weten wat de kosten zijn die u kunt verwachten van de belastingadviseur? Het is mogelijk om een offerte op te vragen zodat wij u kunnen voorzien van de juiste prijs!

Wat doet een belastingadviseur particulier?

Elke particulier moet jaarlijks de inkomstenbelasting doen. Dit kan soms een lastige klus zijn wanneer u zelf helemaal geen kennis heeft van de belastingaangiften. Het kan daarom verstandig zijn om een belastingadviseur in handen te nemen die deze klus voor u kan uitvoeren en u kan adviseren in hoe u nog meer voordeel kan behalen. Wanneer u dus geen onderneming heeft, kunt u ook als particulier een belastingadviseur inschakelen. 

Als particulier is het ook mogelijk om verschillende toeslagen aan te vragen en/of te ontvangen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u recht heeft op zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag. Al deze zaken hebben invloed op de inkomstenbelasting en de belastingadviseur kan u helpen bij al deze zaken. Wellicht heeft u de toeslagen nog niet aangevraagd, maar blijkt het wel dat u hier recht op heeft. De belastingadviseur kan u hierbij helpen en u voorzien van het juiste advies.

Wanneer u de inkomstenbelasting niet doet, dan zult u een boete ontvangen. De boete kan oplopen tot duizenden euro’s en daarom is het belangrijk dat deze op tijd en vooral ook goed gebeurd. Het indienen van de inkomstenbelasting dient elk jaar voor 1 april gedaan te worden. De meeste mensen laten deze klus tot het laatste moment liggen omdat zij zich erin moeten verdiepen hoe het precies moet of omdat het een klus is waarin u simpelweg geen zin heeft. Schakel nu een belastingadviseur in en geef deze klus volledig uit handen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken en hoeft enkel de juiste gegevens aan te leveren! 

Wat doet een belastingadviseur zakelijk?

Niet alleen als particulier is een belastingadviseur erg wenselijk. Ook als u een ondernemer bent, is een belastingadviseur vaak wenselijk. Als ondernemer heeft u weinig tijd en wilt u uw tijd het liefst besteden aan de zaken die u echt leuk vindt en waar u energie van krijgt. De boekhouding is daar bij veel ondernemers niet één van. Schakel via ServiceRight Financieel nu een belastingadviseur in en zij zorgen voor alle zaken omtrent de belasting en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over dit onderdeel! 

Of u nou net bent gestart als startende ondernemer of dat u al een groot bedrijf heeft opgezet met veel personeelsleden, voor elk type ondernemer is het fijn om een belastingadviseur in te schakelen. Het kan dus gaan om een ZZP’er, freelancer, BV, VOF of een eenmanszaak. Daarnaast kan een belastingadviseur u ook voorzien van advies wanneer u niet weet welke ondernemersvorm het best past bij uw onderneming. 

Via ServiceRight Financieel kunt u een belastingadviseur bij u in de buurt vinden die u kan helpen met alle zaken omtrent de belasting. U kunt deze online boeken of via de chat boeken op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Via het online boeken kunt u zelf aangeven wanneer u een afspraak wilt maken en wat u precies zoekt. Wij helpen u graag bij het boeken van een belastingadviseur in uw buurt die aansluit op uw wensen! Wacht dus niet langer om zeker te weten dat u gebruik kunt maken van een belastingadviseur.

Kan ik een belastingadviseur aan huis krijgen?

Het is ook mogelijk om een belastingadviseur aan huis in te schakelen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit aangeven tijdens het boeken van een belastingadviseur. Wij gaan dan op zoek voor u naar een belastingadviseur uit uw buurt die ook bij u thuis kan komen. U kunt dit aangeven tijdens het online boeken, maar ook wanneer u telefonisch een afspraak wilt maken. Het is belangrijk dat u dit van tevoren aangeeft, zodat wij direct voor u de juiste belastingadviseur kunnen inschakelen. Een belastingadviseur aan huis kan een uitkomst zijn wanneer u zelf lastig vervoer kunt regelen of wanneer u bijvoorbeeld overdag werkt en u kinderen heeft waardoor u ‘s avonds nog lastig de deur uit kunt. Wat uw reden ook is: het is soms erg fijn om een belastingadviseur aan huis te kunnen ontvangen. Boek nu direct uw belastingadviseur aan huis!

In welke steden is men het meest op zoek naar een belastingadviseur?

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

ServiceRight Financieel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Belastingadviseur particulier geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel voor uw Belastingadviseur particulier?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke