Boekhouder

Bekijk de kosten van een boekhouder

20%

Discount

70,80 Vanaf prijs

59,-   per uur

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat voor boekhouder kan je krijgen?

accountant

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1,5 uur

De titel boekhouder zegt het eigenlijk letterlijk al: een boekhouder verzorgt de boekhouding van een onderneming. De boekhouder houdt de administratie bij van een onderneming en zal ook advies geven over hoe de financiële situatie nog verder verbeterd kan worden. De administratie kan volledig uit handen genomen worden en ook de verschillende aangiften bij de belastingdienst worden gedaan door de boekhouder.

Boekhouder

70,80 Vanaf prijs

59,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief financieel advies

Inclusief reportages

Inclusief 20% Korting

accountant

Via ServiceRight Financieel kunt u eenvoudig een boekhouder inschakelen. De boekhouder die u via ServiceRight Financieel kunt inschakelen, komt altijd bij u uit de buurt zodat u niet ver hoeft te reizen wanneer u een afspraak heeft met de boekhouder. Daarnaast ontvangt u via ServiceRight Financieel altijd een voordelige prijs! Kijk dus snel verder en boek direct online uw boekhouder!

Wat zijn de kosten van een (goedkope) boekhouder?

De kosten voor een (goedkope) boekhouder kunnen erg verschillen. Het hangt voornamelijk af van wat u uit handen wilt geven aan de boekhouder. Dit kan bijvoorbeeld enkel een jaarrekening zijn, maar ook elke maand de administratie bijhouden/bijwerken en de verschillende aangiften bij de belastingdienst uitvoeren. Het is daarom van belang om van tevoren goed te overleggen met de boekhouder met betrekking tot wat u uit handen wilt geven. Op basis daarvan kunnen we ook de juiste kosten aan u doorgeven. Het is mogelijk om online via de boekingstool uw boekhouder in te plannen. Hier zult u ook gelijk een prijs te zien krijgen. Wanneer het niet mogelijk is om de kosten exact door te geven of de uitvoering blijkt toch iets anders te gaan dan in eerste instantie aangegeven, dan kunnen wij u achteraf nog van de juiste kosten voorzien. Dit doen wij door middel van een offerte die u per mail van ons zult ontvangen. Op basis van de offerte kunt u vervolgens zelf aangeven of u gebruik wilt maken van de boekhouder of niet. Om u toch een idee te geven van de verwachte kosten, kunnen wij u de gemiddelde kosten doorgeven. Hierdoor kunt u zelf inschatten of u gebruik wilt maken van de boekhouder. De kosten zijn ongeveer €59,- per uur. Dit is dus afhankelijk van de taken die de boekhouder voor u zal uitvoeren. Benieuwd naar de exacte kosten? Boek dan nu online uw boekhouder of stuur ons een chat op werkdagen tussen 09:00 tot 18:00 uur. 

Wat doet een ZZP-boekhouder en kan ik dit inboeken bij ServiceRight Financieel?

Ja, het is inderdaad mogelijk om een ZZP-boekhouder te boeken via ServiceRight Financieel. Een ZZP-boekhouder is gespecialiseerd in het bijhouden van de boekhouding van een ZZP’er. Bent u dus ZZP’er en op zoek naar een boekhouder? Dan bent u bij de ZZP-boekhouder via ServiceRight Financieel aan het goede adres. Geef bij het boeken van een boekhouder aan dat u ZZP’er bent en we zoeken de juiste boekhouder voor u uit de buurt die gespecialiseerd is in het bijhouden van de boekhouding van ZZP’ers. Juist wanneer u ZZP’er bent, is uw tijd erg kostbaar. U wilt uw tijd steken in uw klanten of het verder ontwikkelen van uw product. De tijd die in uw boekhouding wordt gestoken is noodzakelijk, maar kost vaak meer tijd dan gewenst. Het is daarom verstandig om een boekhouder in te schakelen die dit voor u kan overnemen. Zo heeft u weer meer tijd over voor andere zaken!

Wat doet een MKB-boekhouder en kan ik dit inboeken bij ServiceRight Financieel?

Het is ook mogelijk om via ServiceRight Financieel een MKB-boekhouder te boeken. De boekhouding van uw MKB-onderneming is vaak hetgeen wat niet het meest favoriete onderdeel is van ondernemen. Wanneer u geen tijd heeft voor de boekhouding of simpelweg de kennis niet heeft, is het een goed idee om de boekhouding uit te besteden aan een boekhouder. De boekhouder zorgt ervoor dat alles op orde is en dat de volledige boekhouding klopt en aan de wetten en regels voldoet. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de boekhouding en kunt u erop rekenen dat alles klopt. Zo kunt u zich weer richten op de zaken die u het meest leuk vindt. Daarnaast zal een boekhouder niet alleen zorgen voor de boekhouding, maar zullen zij u ook voorzien van advies zodat uw administratie nog beter kan worden ingericht en u dus nog meer voordeel kunt behalen.

Kan ik een boekhouder voor startende ondernemers inboeken?

Bij ServiceRight Financieel zijn boekhouders aangesloten voor elk soort ondernemer. Zo kunt u een boekhouder als ZZP’er inschakelen, maar ook als MKB of als grote onderneming. Het is ook mogelijk om een boekhouder als startende ondernemer te boeken. Wanneer u een boekhouder online wilt boeken, kunt u tijdens het online boeken aangeven wat voor ondernemer u bent en waarvoor u een boekhouder zoekt. Op basis hiervan kunnen wij de juiste boekhouder aan u toewijzen en u ook voorzien van de juiste prijs. De boekhouder zult u helpen met de belastingaangiften en op zoek gaan naar fiscale voordelen voor u. Daarnaast zullen zij de jaaropgaven voor u kunnen doen en wanneer u hiernaar op zoek bent, is het ook mogelijk dat zij meekijken met het opstellen van contracten. Kortom: een boekhouder is breed in te zetten en is er voor elk soort ondernemer! Boek nu dus nu direct uw boekhouder online!

In welke Nederlandse steden is een boekhouder het meest gezocht?

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

Boekhouder in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Boekhouder geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel voor uw Boekhouder?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke