Notaris

Bekijk de kosten van een notaris

20%

Discount

114,- Vanaf prijs

95,-   per uur

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

notaris

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per gesprek

Bijna iedereen heeft wel een keer een notaris nodig. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u een huis koopt, bij een huwelijk of wanneer er iemand overleden is. Een notaris geeft in sommige gevallen niet alleen advies, maar zorgt ook voor de juiste administratieve afhandeling daarvoor. Er wordt door de notaris een notariële akte opgesteld. Mocht er in de toekomst onduidelijkheid zijn over bepaalde zaken, dan kan er altijd worden teruggevallen op de akte. Deze zal dan duidelijkheid bieden en is dus ook leidend.

Notaris

114,- Vanaf prijs

95,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief rechtsgeldige afspraken

Inclusief testament opstellen

Inclusief 20% Korting

notaris

Bij het opstellen van de notariële akte wordt er onafhankelijk advies gegeven door een deskundige notaris. Dit is een groot voordeel, want het is soms lastig om zulke moeilijke beslissingen te maken waarover u misschien nog niet eerder heeft nagedacht. Bij ServiceRight Financieel kunt u terecht voor een notaris met de juiste ervaring!

Wat doet een notaris?

Een notaris wordt u niet zomaar. Voordat iemand zichzelf een notaris mag noemen, heeft hij of zij al heel wat ervaring opgedaan. Na een specifieke opleiding, moet een notaris eerst 6 jaar in dienst zijn bij een notariskantoor, als kandidaat-notaris. Vervolgens is het noodzakelijk dat de koning bij het Koninklijk Besluit goedkeurt dat u ondernemer wordt. Het is dus eigenlijk altijd zo dat wanneer u een notaris krijgt toegewezen, deze al heel wat jaren ervaring erop heeft zitten. Dit is voor u natuurlijk erg prettig, want zo weet u zeker dat de notaris de kennis en kunde heeft die belangrijk is bij dit belangrijke vak. 

 

U kunt bij een notaris terecht voor verschillende dingen. Zo kunnen dit gezin kwesties zijn zoals een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap, maar ook wanneer er een testament opgesteld moet worden of een verdeling van een erfenis, kunt u terecht bij een notaris. Ook wanneer u een huis gaat kopen en/of verkopen, komt de notaris in beeld. De notaris is nodig om het proces te begeleiden en zorgt ervoor dat alles wordt vastgelegd in aktes. Zo kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan en ligt alles officieel vast. Naast privésituaties, kan het ook zo zijn dat een notaris helpt bij zakelijke besluiten. Dit is o.a. aan de orde wanneer er een fusie plaatsvindt, een overdracht of een wijziging in statuten. U kunt nu eenvoudig online een notaris inschakelen via ServiceRight Financieel en wij zorgen ervoor dat u op de gewenste datum langs kunt komen bij een notaris bij u in de buurt.

Wat kost een notaris voor een hypotheek (huis kopen)?

De kosten voor een notaris verschillen per wat er gedaan moet worden door de notaris. Zoals eerder genoemd zijn de taken voor een notaris erg uitgebreid en daarmee lopen de kosten ook erg uiteen. Nu is het geval dat u een huis gaat kopen en dat u hiervoor een hypotheekakte voor moet laten opstellen. Er is hierbij verschil tussen huizen die u koopt met kosten koper (k.k.) of vrij op naam (v.o.n.). Wanneer u het huis v.o.n. koopt, zitten de kosten voor de akte al bij de koop inbegrepen en hoeft u de notaris dus niet nog apart te betalen. De notariskosten zijn vanaf €95,- per uur. De kosten voor een notaris zijn fiscaal aftrekbaar. Het is noodzakelijk om bij het afsluiten van een hypotheek een akte op te laten stellen door de notaris. 

Wat zijn de kosten voor een notaris om een bv op te richten?

In de vorige vraag hebben we de notariskosten besproken waar u op kunt rekenen wanneer u een huis koopt. Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar de kosten op een bv op te richten. Wanneer u eenmaal heeft besloten om een bv op te richten, kan de notaris u helpen om dit allemaal officieel vast te laten leggen. U kunt hierbij rekenen op een bedrag vanaf €95,- per uur. Voor dit bedrag ontvangt u vanuit de notaris een oprichtingsakte, aandeelhoudersregister en een uittreksel uit het handelsregister. Wanneer u nog eerst advies vanuit de notaris wilt omdat u nog niet weet welke vorm van ondernemen het best aansluit bij uw situatie, dan komen hier nog andere kosten bij. Zodra u online boekt, kunt u aangeven wat u precies nodig heeft van de notaris en zo kunt u ook direct de daaraan verbonden kosten zien. 

Krijg ik bij ServiceRight financieel een volmacht notaris?

Bij ServiceRight Financieel zijn alleen volmacht notarissen aangesloten. U krijgt dus een officiële notaris toegewezen wanneer u een notaris via ServiceRight Financieel boekt. Zo kunnen we een garantie bieden voor de dienstverlening en advies. Er zijn bij ServiceRight Financieel al ruim 1500 financiële dienstverleners landelijk aangesloten. Hierdoor is er altijd een notaris bij u in de buurt die u kan helpen met de taak die volbracht moet worden. Via ServiceRight Financieel ontvangt u altijd een voordelig tarief voor een notaris. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de notaris, aangezien er dus alleen volmacht notarissen zijn aangesloten! Voor elke taak die een notaris uit kan voeren, kunt u bij ons terecht.

Het is mogelijk om online een notaris te boeken door direct de online tool in te vullen. U vult in waar u de notaris zoekt en waarvoor u de notaris nodig heeft en vervolgens gaan wij aan de slag voor u om de notaris te zoeken die u kan helpen met de taak die u heeft. Wanneer u liever telefonisch contact met ons op wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Wij zijn via de chat bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 18:00 uur. Wij helpen u op deze manier ook graag verder om de juiste notaris voor u te vinden bij u in de buurt! Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen, maar boek direct uw notaris online of telefonisch via ServiceRight Financieel.

In welke steden wordt een notaris het meest gezocht?

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

ServiceRight Financieel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Notaris geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel voor uw Notaris?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke