Pensioenadvies

Wat voor pensioenadvies kan je krijgen?

20%

Korting

79,- Vanaf prijs:

66,-

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat voor pensioenadvies heb je?

pensioenadvies

Wanneer u met pensioen gaat, wilt u ook nog kunnen genieten van het leven en wilt u zich niet alleen druk hoeven maken om de rekeningen die betaald moeten worden. Het is belangrijk dat u zo vroeg mogelijk begint met het regelen van uw pensioen. Hoe eerder u dit kunt regelen, hoe beter het pensioen ingericht kan worden.

Pensioenadvies

79,- Vanaf prijs

66,- per KM

pensioenadvies

Wanneer u van baan wisselt of als u al een tijd niet meer naar uw pensioen heeft omgekeken, is het verstandig om pensioenadvies in te winnen. Het is het beste om elke 5 jaar te controleren of uw pensioen nog past bij uw huidige situatie. U kunt pensioenadvies aanvragen bij een financiële dienstverlener via ServiceRight Financieel. U kunt online een gratis intakegesprek aanvragen of telefonisch via het nummer 088-2222003.

Hoe werkt een pensioenadvies?

Is pensioenadvies aftrekbaar?

Pensioenadvies is voor u privé. Enkel de kosten die voor uw onderneming zijn, zijn aftrekbaar. Kortom: pensioenadvies is dus niet aftrekbaar. Wanneer u dit combineert met advies voor andere zakelijke doeleinden zoals andere zakelijke verzekeringen, dan kunt u dit gesprek wel aftrekken. Het is altijd mogelijk om de financiële dienstverlener te vragen of het adviesgesprek aftrekbaar is. Hij of zij kan u daarbij helpen en ook het juiste advies bij geven. 

Wanneer u benieuwd bent hoe u het beste uw pensioen kan opbouwen of wanneer u wilt weten wanneer u kunt stoppen met werken, kunt u een pensioenadvies aanvragen. Zoals eerder aangegeven, raden wij u aan om zo snel mogelijk te starten met het inwinnen van advies voor uw pensioen. Op deze manier kan er al vroeg nagedacht worden over hoe het pensioen het beste geregeld kan worden zodat u straks tijdens uw pensioen kan leven zoals u dat in gedachten heeft. 

Het is dus afhankelijk van of u het advies voor privé of zakelijk kunt gebruiken. Afhankelijk hiervan kunt u de kosten aftrekken of niet. Het is het verstandigst om uw financieel adviseur te vragen welke kosten er wel en welke kosten er niet aftrekbaar zijn. Zo kunt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen die er zijn. Wilt u graag een pensioenadvies inplannen? U kunt een gratis intakegesprek inplannen online of telefonisch. Wacht dus niet langer met het regelen van uw pensioen, maar regel dit nu vast zodat u op tijd bent!

Wat zijn de kosten van pensioenadvies?

Via ServiceRight Financieel kunt u gratis een intakegesprek inplannen met een financieel adviseur. Het is dus altijd mogelijk om dit in te plannen, zonder dat u ergens aan vast zit! Zij zullen u voorzien van pensioenadvies. Het is daarnaast afhankelijk van of u zelfstandig ondernemer bent of dat u pensioenadvies als particulier wilt ontvangen. De kosten hiervan verschillen namelijk. Zo kunt u al pensioenadvies ontvangen als particulier voor €600. Wanneer u als zelfstandig ondernemer pensioenadvies wilt ontvangen kunt u rekenen op zo’n €1500. Wanneer u over andere zaken extra advies wenst te ontvangen, dan kunnen hier nog extra kosten bijkomen. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg en dit wordt enkel in werking gezet wanneer u hier akkoord voor geeft.

Via ServiceRight Financieel kunt u altijd een gratis intakegesprek inplannen. Zo kunt u ervaren of het inschakelen van een financieel adviseur voor een pensioenadvies voor u van toepassing is en of u verder wilt gaan met de financieel adviseur. Daarnaast profiteert u via ServiceRight Financieel altijd van een voordelig tarief. Zo kunt u voordelig een pensioenadvies aanvragen en daarmee heeft u later veel voordeel! 

Bel op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur naar het nummer 088-2222003 en wij helpen u graag bij het inplannen van uw pensioenadvies. Uiteraard is het ook mogelijk om dit direct online te boeken! U kunt zelf aangeven op welke datum en welk tijdstip het u het beste uitkomt zodat het gesprek voor u altijd gelegen komt. Op deze manier kunnen wij u ook voorzien van de exact juiste prijs zodat u weet wat de kosten precies zullen zijn!

In welke steden is pensioenadvies het meest gezocht?

 

pensioenadvies den haag
pensioenadvies eindhoven
pensioenadvies twente
pensioenadvies nijmegen
pensioenadvies rijssen
pensioenadvies arnhem
pensioenadvies breda
pensioenadvies haarlem

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

ServiceRight Financieel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Pensioenadvies geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Pensioenadvies?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn (AFM, NOAB of Keurmerk FD) erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight Koeriers

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke