Salarisadministratie uitbesteden

Bekijk de kosten van uw salarisadministratie uitbesteden

20%

Discount

5,94 Vanaf prijs

4,95   per medewerker

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat gebeurt bij een salarisadministratie uitbesteden?

salaris

The average duration of this service: 0,2 uur per medewerker

Het is een klus die bij het ondernemen hoort, maar het is vaak ook een klus waar u niet als eerste aan dacht toen u uw bedrijf startte. Het kan daarom zijn dat u misschien geen kennis heeft van hoe salarisadministratie goed bijgehouden moet worden, maar het kan ook zijn dat u hier simpelweg geen tijd voor heeft. U besteedt uw tijd liever aan de dingen waar u goed in bent en vooral ook: wat u leuk vindt! Dat is immers waarom u ondernemer bent geworden.

Salarisadministratie uitbesteden

5,94 Vanaf prijs

4,95 per medewerker

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief uitbetaling lonen

Inclusief 20% Korting

salaris

Daarnaast is het voor de medewerkers ook fijn dat zij terecht kunnen bij een partij waar ze al hun vragen kunnen stellen. Wanneer u de salarisadministratie wilt uitbesteden, dan kunt u terecht bij ServiceRight Financieel! Wij zoeken voor u een financiële dienstverlener die u kan helpen bij het bijhouden van de salarisadministratie! 

Veelgestelde vragen over Salarisadministratie uitbesteden

Wat doet een bureau voor salarisadministratie?

Wanneer u ervoor kiest om de salarisadministratie uit te besteden, dan doet een bureau verschillende dingen voor u. Wanneer u personeel in dienst heeft, bent u verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Er worden salarisstroken opgesteld, loonaangiften worden voor u gedaan en de jaaropgaven worden gemaakt. Wanneer u hier zelf geen kennis van heeft, kan dit best lastig zijn. Het is in dat geval fijn als u een partij in armen kunt nemen die er wel verstand van heeft en zodat u hier ook helemaal geen tijd aan hoeft te besteden. Er zijn bepaalde zaken noodzakelijk wat er op de loonstrook hoort te staan en wat er bijvoorbeeld in een jaaropgaaf moet komen te staan. Deze gegevens moeten niet alleen op orde zijn voor uw medewerkers, maar ook voor de belastingdienst moet dit op orde zijn. Alle gegevens moeten namelijk ook doorgezet worden naar de belastingdienst. Dit is ook iets wat een bureau dat de salarisadministratie verzorgd voor u kan verzorgen. Bespreek goed met het bureau van tevoren wat u zelf blijft doen en wat het bureau voor u zal gaan doen. Hier hangen ook de kosten vanaf en daarom is het belangrijk om dit goed van tevoren af te spreken. Op basis van wat er precies gedaan wordt door het bureau dat aan de slag gaat met de salarisadministratie, hangen ook de kosten af. Wanneer u online een bureau boekt, kunt u ook aangeven wat u precies uit wilt besteden. Op basis hiervan zoeken wij het juiste bureau voor u! 

Zal ik mijn salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

Of u de salarisadministratie zelf moet doen of dat u deze zal uitbesteden, dat moet u uiteindelijk natuurlijk zelf beslissen. Hoe meer werknemers u in dienst heeft, hoe meer tijd het u kost om de salarisadministratie op de juiste manier op orde te houden. Aan de andere kant kan het ook juist zijn wanneer u voor het eerst iemand aanneemt, dat u niet weet wat u precies moet doen en dat u daarom juist hulp wilt bij de salarisadministratie. Het grootste voordeel van het uitbesteden is dat het bijhouden van salarisadministratie u op deze manier geen tijd meer kost. U houdt zo tijd over om andere dingen te doen en de taken uit te voeren die u echt leuk vindt. Daarnaast is een groot voordeel dat een bureau verstand van zaken heeft. U weet op deze manier zeker dat de administratie op de juiste manier wordt verwerkt en dat voor zowel de medewerkers als voor de belastingdienst de administratie op orde is. Dit geeft u vaak een hoop rust en zekerheid. Er zijn bepaalde eisen waar de administratie aan moet voldoen en het is fijn om dit bij iemand neer te kunnen leggen die exact weet wat de regels en wetten zijn, zodat u niet achteraf in de problemen komt. Wanneer u ervoor kiest om het toch zelf te doen, verdiept u zich dan eerst in wat de regels zijn en wat er bij komt kijken. Met een juist programma, komt u vaak al een heel eind! 

Waarom is het verplicht om salarisadministratie in te dienen?

Het kan zijn dat het indienen van salarisadministratie voor u niet verplicht is. Het is namelijk niet voor iedereen verplicht. Wanneer is het voor u als werkgever noodzakelijk dat u een salarisadministratie indient? Allereerst is het uiteraard belangrijk dat u personeel in dienst heeft. Wanneer u geen personeel in dienst heeft, hoeft u ook geen salarisadministratie bij te houden. Daarnaast moet u het personeel ook loon betalen. Wanneer u personeel heeft, maar deze ontvangen om welke reden dan ook geen loon, dan hoeft u ook geen salarisadministratie in te dienen. Als laatste voorwaarden geldt er dat u als werkgever inhoudingsplichtige bent. Er komt vaak toch meer kijken bij salarisadministratie dan u zal denken en het is daarom fijn om een partij in armen te nemen die precies weten wanneer u verplicht bent om salarisadministratie in te dienen en welke verplichtingen daarbij komen kijken. Daarnaast is het goed om te weten dat u verplicht bent om de salarisadministratie in elk geval 7 jaar te bewaren. 

U bent als werkgever verplicht om premies en belasting af te dragen. De belastingdienst moet daarom precies weten welke bedragen er doorberekend moeten worden. Daarom is het ook verplicht om een salarisadministratie bij te houden en in te dienen. Daarnaast doet elke medewerker ook jaarlijks een eigen belastingaangifte en daarvoor hebben zij een jaaropgave nodig. Deze dient u als werkgever dan ook ter beschikking te stellen aan zowel de belastingdienst als aan de werknemers. Zoekt u hulp bij het bijhouden van de salarisadministratie? Neem dan direct contact met ons op en wij zoeken de juiste partij voor u!

Wat zijn de kosten om (goedkoop) salarisadministratie uit te besteden?

De kosten om salarisadministratie uit te besteden, hangen af van wat u exact allemaal uitbesteedt. Daarnaast is het uiteraard ook van belang hoeveel personeel u in dienst heeft. Wanneer u één personeelslid heeft, zal het bureau veel sneller klaar zijn met de salarisadministratie dan wanneer u 100 man personeel in dienst heeft. Het is dus van belang om exact door te geven hoeveel personeel u in dienst heeft en wat er precies gedaan moet worden. Wilt u alles uitbesteden of alleen een deel? Op basis van deze gegevens kunnen wij vervolgens een offerte voor u maken. Daarnaast is het ook afhankelijk van het aantal wijzigingen die er doorgevoerd moeten worden. Wanneer er maandelijks veel wijzigingen in bijvoorbeeld het salaris plaatsvinden, dan kunt u ook rekenen op hogere kosten dan wanneer alle gegevens elke maand hetzelfde blijven. U kunt rekenen op ongeveer €4,95 per medewerker. 

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

ServiceRight Financieel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Salarisadministratie uitbesteden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel voor uw Salarisadministratie uitbesteden?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke