Financieel adviseur

Wat zijn de kosten van een financieel adviseur

20%

Korting

79,- Vanaf prijs:

66,-

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat doet een financieel adviseur

financieel

Bent u op zoek naar een financieel adviseur? Dan kunt u bij ServiceRight Financieel terecht! Bij ons zijn ruim 1500 financiële dienstverleners aangesloten die u kunnen helpen bij alle financiële zaken! Een financieel adviseur kan u helpen bij verschillende zaken. Zo kan het zijn dat deze adviseur u helpt bij het bijhouden en plannen van uw inkomsten en uitgaven.

Financieel adviseur

79,- Vanaf prijs

66,- per KM

financieel

Op basis hiervan kunnen zij advies geven waar u bijvoorbeeld nog kunt besparen en hoe u meer inkomsten kunt genereren. Op basis van dit advies is het de bedoeling dat u achteraf meer te besteden heeft. Wanneer uw situatie verandert, kan het ook fijn zijn om hier met een financieel adviseur over te spreken. Hij of zij kan u advies geven over de veranderde situatie om u zo verder te helpen!

Veelgestelde vragen over financieel adviseur

Wat doet een financieel adviseur?

De taken van een financieel adviseur zijn erg breed. Uiteraard wil niemand in de financiële problemen komen en daarom is het verstandig om vooraf met een financieel adviseur te praten. Zo weet u van te voren hoe u het beste met uw financiën om kunt gaan zodat u de problemen voor kunt zijn en u dus niet in de problemen hoeft te komen. 

Het kan ook zijn dat een financieel adviseur u voorziet van advies bij beslissingen zoals een hypotheek. Dit soort grote financiële uitgaven zijn van grote invloed op uw bestedingspatroon en het is daarom van groot belang om hier een juist advies in te krijgen. 

Het kan ook de hele andere kant op gaan zoals aandelen. Wanneer u hier advies over wilt, kunt u ook terecht bij een financieel adviseur. Tevens kunt u ook bij hen terecht wanneer er vragen zijn over verschillende verzekeringen. Wilt u een levensverzekering, kapitaalverzekering op andere verzekering aanschaffen of wijzigen? Ook voor deze zaken kunt u terecht bij een financieel adviseur. Kortom: eigenlijk voor alle financiële zaken kunt u terecht bij een financieel adviseur. U kunt een financieel adviseur inschakelen via ServiceRight Financieel en op deze manier grote besparingen doen! 

Een financieel adviseur maakt een analyse van uw financiële situatie en geeft vervolgens een advies. Het is mogelijk dat een financieel adviseur werkzaam is voor een grote keten, maar het is ook mogelijk dat de financieel adviseur werkzaam is als ZZP’er. Via ServiceRight Financieel zijn verschillende financiële adviseurs aangesloten, zodat we degene kunnen aansluiten voor u die het beste bij u past.

Hoeveel kost een financieel adviseur?

Zoals aangegeven heeft een financieel adviseur een breed takenpakket. Er zijn veel verschillende taken die een financieel adviseur uit kan voeren en daardoor zijn de kosten ook erg uiteenlopend. Wanneer u een financieel adviseur wilt inschakelen, kunt u bij het online boeken ook aangeven waarom u de financieel adviseur nodig heeft. Op basis van deze gegevens kunnen wij u de kosten tonen. Wanneer het niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien, is het mogelijk dat wij u op een later moment een offerte toesturen. Omdat de kosten zo afhankelijk zijn van de taak die een financieel adviseur voor u uitvoert, is het makkelijker om een uurtarief aan te geven. Gemiddeld kost een financieel adviseur €120 per uur. Wellicht heeft u zelf een idee hoeveel uur u een financieel adviseur zou willen inschakelen en op basis hiervan dus een bedrag berekenen. Wanneer u exact wilt weten wat de kosten voor u zullen zijn, dan kunt u zoals aangegeven een offerte opvragen. 

Het kan bijvoorbeeld gaan om een volledig advies of een beperkt advies. Bij een beperkt advies zult u advies ontvangen over een bepaald onderwerp en wanneer u kiest voor een volledig advies, zal de financieel adviseur u helpen met een advies over uw gehele financiële situatie. Boek nu snel online uw financieel adviseur om te zien wat de exacte kosten voor u zullen zijn. Wij zullen vervolgens een financieel adviseur aan u toewijzen dus u verder gaat helpen met alle zaken omtrent uw financiën! 

Kan ik een erkend financieel adviseur voor particulieren inboeken?

Via ServiceRight Financieel is het mogelijk om een financieel adviseur voor particulieren als voor zakelijke doeleinden in te schakelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u als particulier wilt weten wat voor hypotheek het best bij u aansluit, op welke verzekeringen u nog kunt besparen of dat u in het algemeen wilt weten hoe u de financiën beter kunt inrichten. 

Aan de andere kant kan het zijn dat u wilt weten welke ondernemersvorm het best bij uw bedrijf past of welke financiële voordelen er zijn voor u als ondernemer. Voor zulke zaken is het mogelijk om een financieel adviseur in te schakelen via ServiceRight Financieel.

Het is mogelijk om een financieel adviseur te boeken via de online boekingstool, maar u kunt ons op werkdagen van 09:00 tot 18:00 ook telefonisch bereiken op het nummer 088-2222003. Wij staan voor u klaar om de boeking in orde te maken of om uw vragen te beantwoorden!

In welke steden is een financieel adviseur het meest gezocht?

In de volgende steden is men het meest op zoek naar een financieel adviseur:

  • Financieel adviseur Amsterdam
  • Financieel adviseur Drachten
  • Financieel adviseur Haarlem
  • Financieel adviseur Heerhugowaard
  • Financieel adviseur Maarssen
  • Financieel adviseur Spijkenisse
  • Financieel adviseur Wageningen
  • Financieel adviseur Bilthoven

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

Financieel adviseur in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Financieel adviseur geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Financieel adviseur?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn (AFM, NOAB of Keurmerk FD) erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight Koeriers

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke