Loonadministratie uitbesteden

Bekijk de kosten van uw loonadministratie uitbesteden

20%

Discount

5,94 Vanaf prijs

4,95   per medewerker

Landelijke dekking

100% erkende adviseurs

Voordeelprijzen

Wat gebeurt bij een loonadministratie uitbesteden?

Loonadministratie uitbesteden

The average duration of this service: 0,2 uur per medewerker

Wanneer u personeel in dienst heeft dat salaris ontvangt, is het noodzakelijk om een loonadministratie op te zetten. Loonadministratie houdt meer in dan enkel het loon van de medewerkers overmaken. Er dient ook elke maand een salarisstrook te worden uitgeleverd. Er moet ook elk jaar een jaaropgave per medewerker worden opgemaakt. Ook onkostenvergoeding en bijvoorbeeld kilometervergoeding moeten op orde zijn en volgens de juiste gegevens worden ingevuld.

Loonadministratie uitbesteden

5,94 Vanaf prijs

4,95 per medewerker

Inclusief BTW

Inclusief Arbeid

Inclusief salarisstroken

Inclusief jaaropgaven

Inclusief GRATIS oriëntatiegesprek

Inclusief 20% Korting

Loonadministratie uitbesteden

De volledige loonadministratie moet voor tenminste 7 jaar worden bewaard. Bent u op zoek naar iemand die de loonadministratie voor u kan bijhouden? Dan kunt u terecht bij ServiceRight Financieel! Wij zoeken voor u de juiste financiële dienstverlener die u kan helpen bij de loonadministratie of die de volledige loonadministratie voor u uit handen kan nemen! Boek nu een gratis intake gesprek!

Veelgestelde vragen over loonadministratie uitbesteden

Wat zijn de kosten om (goedkope) loonadministratie uitbesteden?

Het is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf (personeelsbestand) hoeveel de kosten zullen zijn. Het is het meest gebruikelijk om te betalen per werknemer. Deze kosten zijn ongeveer €4,95 per medewerker. Daarnaast is het ook afhankelijk of u bijvoorbeeld enkel een salarisstrook wilt laten opmaken of dat er ook andere taken bijkomen zoals bijvoorbeeld een jaaropgaaf. In andere gevallen is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hier een vast tarief voor af te spreken. Vaak geldt ook: hoe meer werknemers u in dienst heeft, hoe goedkoper het per werknemer wordt. Er is dus niet één antwoord op te geven wat de kosten zullen zijn om loonadministratie uit te besteden. Er zal in dit geval altijd worden gekeken naar de individuele gevallen per bedrijf en naar de wensen en behoeften. Wanneer u een offerte op maat wilt ontvangen, is dat natuurlijk altijd mogelijk! U kunt eenvoudig via de chat een offerte opvragen. ServiceRight Financieel is op werkdagen open tussen 09:00 en 18:00. U geeft hier de opdracht aan en wij zullen contact met u opnemen over de mogelijkheden om de loonadministratie uit te besteden. 

Wanneer u de loonadministratie uit wilt besteden via ServiceRight Financieel, dan zult u een professional bij u in de buurt toegewezen krijgen die de opdracht zal uitvoeren. Het voordeel van ServiceRight Financieel is dat u altijd 20% korting ontvangt! Hierdoor bent u altijd voordelig uit en kunt u rekenen op een scherpe offerte.

Kan ik MKB loonadministratie uitbesteden via ServiceRight Financieel?

Het is zeker mogelijk om MKB-loonadministratie uit te besteden via ServiceRight Financieel. De prijzen worden per situatie individueel bekeken en de prijzen worden daarop aangepast. U zult dus altijd een aangepast voorstel ontvangen die helemaal aansluit bij de grootte van uw bedrijf en bij de wensen die u heeft. Juist bij MKB is het belangrijk dat u de juiste partner heeft voor de loonadministratie. U wilt uiteraard dat iedereen op het juiste tijdstip het salaris ontvangt en ook dat alle loonstroken exact kloppen. Het is ook logisch dat u hier zelf weinig tot geen tijd voor heeft, terwijl dit voor de medewerkers erg belangrijk is. Het is daarom verstandig om de loonadministratie uit te besteden aan een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in de loonadministratie van het MKB. 

Naast elke maand een loonstrook opsturen, is het ook belangrijk dat de CAO’s in de gaten worden gehouden en alle andere wijzigingen in de wetten. De erkende bedrijven die zijn aangesloten bij ServiceRight Financieel zijn altijd op de hoogte van de nieuwste regels en wijzigingen en dit zorgt ervoor dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. 

U kunt via de website van ServiceRight Financieel altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om te ontdekken wat de kosten zullen zijn als u de loonadministratie wilt uitbesteden. Tevens is het goed om te weten dat u via ServiceRight Financieel altijd 20% korting ontvangt op het uitbesteden van de loonadministratie. Hierdoor is het altijd een voordelige keuze! 

Kan ik ZZP loonadministratie uitbesteden via ServiceRight Financieel?

Uiteraard is het ook mogelijk als ZZP’er om de loonadministratie uit te besteden via ServiceRight Financieel. Wanneer u als ZZP’er werkt, is het logisch dat u weinig tijd over heeft voor de administratieve zaken en dat u zich veel liever focust op de zaken waar u juist energie van krijgt en waarom u ZZP’er bent geworden. Kies er daarom ook voor om de loonadministratie uit te besteden. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat de administratie klopt, maar bespaart u ook een hoop tijd. Een professional weet namelijk veel beter waar op te letten en wat te doen waardoor het u een hoop tijd kan besparen. Daarnaast bepaalt u zelf wat u wel en wat u niet wilt uitbesteden. Zoals eerder gezegd is de kans groot dat u een vaste prijs per loonstrook kunt betalen. Wanneer u ZZP’er bent, zult u dus alleen de loonstrook voor u zelf betalen en heeft u verder andere hoge kosten. 

Het is ook mogelijk om te overleggen of te schakelen om te ontdekken wat de kosten voor u zullen zijn wanneer u de loonadministratie daadwerkelijk zal uitbesteden als ZZP’er. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken via de chat. Hier kunt u ook aangeven wat uw vragen zijn en wij zullen hier dan zo snel mogelijk bij u op terugkomen. Een offerte is uiteraard vrijblijvend en u kunt vervolgens zelf aangeven of u hier daadwerkelijk gebruik van wilt maken of niet.

Gerelateerde diensten

Het is een klus die bij het ondernemen hoort, maar het is vaak ook een klus waar u niet als eerste aan dacht toen u...

ServiceRight Financieel servicepunten in Nederland

ServiceRight Financieel in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Loonadministratie uitbesteden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw financiële dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en financieel bedrijf waarbij u uw zaken wilt regelen.

Stap 3

Uw financiën zijn in goede handen bij een van onze erkende dienstverleners bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Financieel voor uw Loonadministratie uitbesteden?

Al meer dan 1500 financiële dienstverleners zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Financieel

Alle financiële dienstverleners van ServiceRight Financieel zijn ServiceRight erkend

Garantie voor kwaliteit van dienstverlening en advies

Gratis intake gesprek

Vaste prijs voor uw administratie werkzaamheden

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Financieel

-20%

Boekhouder NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Notaris NU tijdelijk 20% korting

Geldige actie voor bedrijven
Geldige actie voor particulieren
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

-20%

Accountant NU tijdelijk 20% korting

Voor elke type rechtsvorm
Strategisch advies
Keurmerk FD

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke